Cercar en aquest blog

dilluns, 2 de juliol de 2012

Toni Nadal, in memoriam

M'agradaria sumar-me modestament des d'aquí a totes aquelles institucions i persones que han expressat el seu més sincer condol a la família i als amics d'en Toni Nadal, el meteoròleg de TV3 que ha perdut la vida aquest passat cap de setmana fent una de les coses que més l'apassionaven. 
http://www.324.cat/noticia/1791033/catalunya/Mor-el-meteoroleg-de-TV3-Toni-Nadal-en-un-accident-de-muntanya-al-Parc-Nacional-dAiguestortes

Com a aficionat a la meteorologia que sóc i amant de la muntanya i la natura i gran apassionat de l'excursionisme (en especial dels Pirineus), a banda d'haver conegut en Toni fa un temps i haver pogut compartir una estona amb ell, vull incidir en el fet que era una gran persona i un magnífic professional; en definitiva, un individu entranyable.


Descansa en pau, Toni!


2 comentaris:

Violant d'Atarca ha dit...

M'has deixat ben parada. No en sabia res. L'espai del temps és dels pocs que miro a la tele. Em ve a la ment el seu accent, potser de les terres de Ponent...
M'afegeixo al condol.

Abel ha dit...

El temps és una de les poques seccions que aconsegueixen captivar els teleespectadors, i és sens dubte gràcies a persones com ell, pròximes a la gent amb la seva simpatia i sempre amb el somriure als llavis.
Efectivament, l'accent és de la Segarra.