Cercar en aquest blog

dijous, 13 de novembre de 2014

Exposició sobre la llengua a la Universitat de BarcelonaAvui escric aquesta entrada perquè m'agradaria convidar-vos a tots a la inauguració de l’exposició Obrint portes: la llengua catalana a la Universitat de Barcelona, de la qual tinc el gran plaer de ser el comissari. L’exposició mostra, en termes generals, les principals accions que ha dut a terme la UB en matèria de política lingüística per contribuir a la normalització del català en l’àmbit universitari.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 19 de novembre al vestíbul principal de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585), a les 18.00 hores. L’acte d’inauguració serà presidit pel rector de la Universitat, Dídac Ramírez i Sarrió. Hi estarà instal·lada fins al 16 de desembre.

Hi ha la possibilitat de fer-hi visites guiades. Per a més informació, cal que contacteu amb un servidor. Podeu fer-ho per correu electrònic (abelcarretero@gmail.com) o, si us és més còmode, mitjançant una trucada (629 91 50 96). El dia de la inauguració hi haurà tots els detalls sobre aquesta qüestió.